BENEFICII: Aplica codul de reducere 6ZFX in cos si afla ce reducere ti-am pregatit!, Garanție pentru orice produs! / 60 zile termen de retur! / La retur banii instant înapoi! / Retur gratuit / Asistenta telefonica 24 din 24! / TEL: 0744294935

6 greseli pe care nu trebuie sa le faci cand iti construiesti o casa noua!

6 greseli pe care nu trebuie sa le faci cand iti construiesti o casa noua!
1. Niciodata sa nu lucrezi cu rudele. Nu vei avea autoritate asupra lor si te vor incurca mai mult decat sa te ajute!

2. Niciodata sa nu lucrezi cu echipa particulara, acestia vor arvuni si alte lucrari pe care nu pot sa le onoreze si astfel vor ajunge la tine din ce in ce mai rar cu tot felul de scuze. vei obtine un  termen de finalizare cu enorm de mult peste termenul oferit initial, asta intr un caz fericit, de obicei nu vei termina aproape niciodata cu o astfel de echipa particulara. Vor cere bani din ce in ce mai multi fata de ce va ti inteles initial.

3. instalatiile de curent, de incalzire, de apa si canalizare niciodata nu trebuiesc facute de meseriasi particulari, exista foarte mare probabilitate de incendiu, inundatii si blocaje pe teava de scurgere care poat refula in interior. Nu ai garantie in scris si stampilata pentru aceste lucrari nu ai pe cine sa tragi la raspundere si vei fi bun de plata. vei ramane cu pagube pe care nu vrei sa le ai!

4. Nu te abate niciodata de la Planul casei, proiectul facut de inginerul proiectat este sfant. nu te apuca sa schimbi pozitii la usi si la geamuri, aceste sunt puse strategic de inginerul proiectant pentru a folosi inteligent peretii, de ex: daca ai o usa sau un un geam in stanga sau dreapta peretelui nu te pune sa le pui pe centru de dragul de a arata mai frumos, treaba asta omoarata tot peretele si nu vei mai putea folosi acel perete decat sa aerisesti, sa intri, sa iesi sau sa te uiti pe fereastra.

5 La sistemul de canalizare de asemenea nu trebuie deviat, chiar daca trece conducta printr un loc care pare inestetic, modificand traseul exista riscul sa nu mai ai o scurgere eficienta si te vei trezi mereu cu ea infundata si chiar sa spargi ca sa i poti oferi traseul de la inceput. Nu vrei sa te apuci sa spargi casa dupa ce ai terminato.

6. Nu te apuca sa pui mai mult sau mai putin ciment sau fier in beton decat iti este scris in palanul casei facut de  proiectant, de dragul de a fi casa mai rezistenta sau lasa ca stiu eu mai bine. Casa nu va fi mai rezistenta daca are mai mult sau mai putin beton sau fier , ea va fi mai casanta respectiv mai firava si i se va reduce din elasticitate, astfel la un cutremur risti sa se faca tandari ca un geam de sticla.


                                                                                                                                                                                       de
Lupu Vasile Marinel
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!